Notifications
Clear all

Strategia Martingale

1 Posts
1 Users
0 Likes
46 Views
onlinepariuri
(@onlinepariuri)
Active Member Admin
Joined: 10 luni ago
Posts: 5
Topic starter  

Martingale este cea mai sigură schemă la pariuri, atâta timp cât ai o bancă suficient de mare ca să acopere multe pierderi.

Este una dintre strategiile pariuri tenis live preferate de jucători. În general se caută un meci mai puțin echilibrat și se pariază live pe break-ul favoritului, cota fiind în mod normal de peste 2.

La Martingale după fiecare pariu pierdut miza se dublează. Cum este indicat să fie aplicată pe bilete pariuri cu cota minimă 2, ba chiar minim 3 pentru a exista și un profit mai mare, există riscul unor serii de bilete pierdute. În acest caz este necesar să ai o sumă de bani la dispoziție pentru că miza va crește fără să-ți dai seama.

Dacă începi strategia cu 100 RON după doar 4 pariuri pierdute miza va fi de 800 RON și suma totală pariată de 1.500 RON.

Mulți pariori au utilizează pe rezultatul de egalitate al unei echipe care n-a făcut vreun egal de mai multe meciuri. Ei dublează miza până în momentul în care echipa respectivă face un rezultat de egalitate după care schimbă echipa. ce parere aveti este o strategie de luat in calcul pentru rezultatele de x?


   
Quote
Share: