Notifications
Clear all

Regulament general site si forum pariori

1 Posts
1 Users
0 Likes
86 Views
onlinepariuri
(@onlinepariuri)
Active Member Admin
Joined: 10 luni ago
Posts: 5
Topic starter  

Pentru ca activitatea pe forum si pe site sa se desfasoare in coditii normale si pentru a preveni din timp unele neplaceri am stabilit cateva reguli care trebuiesc respectate de toti vizitatorii sitului.

* Acest forum este unul informativ despre jocuri online, drept urmare se adreseaza persoanelor cu varsta minima de 18 ani! Cei care nu au implinit aceasta varsta acceseaza si folosesc acest site pe propria raspundere, dar daca sunt descoperiti vor suporta consecintele.
*pe site va rugam sa aveti un comportament civilizat, iar ceea ce scrieti incercati sa scrieti cat mai corect si fara prescurtari sau alte abrevieri pe care le folositi in chat sau pe privat.
* nu folositi cuvinte vulgare, respectati toti mebrii sitului si nu provocati intrigi!
* nu folositi nume publice sau politice pentru conflicte si exemple pe site, nu facem dezbateri politice si nici un fel de alte dezbateri care nu au legatura cu domeniu, cu exceptia cazului in care admini propun astfel de subiecte.
* materialele si articolele sitului sunt doar informationale, administratorii sitului nu isi asuma raspunderea pentru orice fel de intamplari neplacute si nici nu pot fi trasi la raspundere!
* orice concurs sau activitate interactiva pe site se desfasoara gratuit, fara taxa de inscriere si fara nici un fel de obligatie din partea dvs, avand scopul de a angrena membri sitului in activitati prelungite pe site!
* inainte de a posta un topic de a cere ajutor intr-o problema asigurativa ca nu exista un topic asemenator care ar putea oferii raspunsul scontat!
limba de baza a forumului este Romana dar pentru sesizari si dezbateri se accepta si limba engleza!
* moderatorii si administratorii pot sterge topicurile care nu respecta regulamentul si pot acorda sanctiuni sau chiar bana membri care abuzeaza de aceste lucruri!
* in eventuale situati de forta majora in care situl poate fi afectat, iar datele postate pe el nu pot fi recuperate, nici un administrator al sitului nu poate fi tras la raspundere.
* aveti obligatia si datoria ca imediat ce sesizati o eroare sau o activitate suspecta pe site sa anuntati prin intermediul forumului sau prin mesaj privat unul din administratori.
* puteti sa va folositi doar la semnatura eventualele situri si bloguri detinute, si le puteti promova doar in sectiunea special facuta!
* ne rezervam dreptul sa stergem conturile membrilor care sunt inactivi mai mul de 3 luni pe site, deoarece ne dorim membrii activi si nu vrem sa ne laudam cu o comunitate uriasa dar ineficienta!
*Administratorii acestui site nu sunt raspunzatori de corectitudinea si credibilitatea informatiilor aparute pe acest site si forum.
*Toate informatiile au caracter informativ si nu pot fi folosite in scopuri personale.
*Tot ce se gaseste pe site este gratuit si vine in ajutorul pariorilor fara a implica orice fel de obligatii!
*Toti membrii atat timp cat comunica si isi desfasoara activitati prin intermediul sitului sunt egali indiferent de statutul social sau material!
*Threadurile trebuie sa aibe titluri cat mai relevante cu ceea ce se discuta in ele, trebuie sa aibe un continut cat mai detaliat despre tema si scopul cu care a fost deschis. Orice threaduri care nu respecta aceste conditii vor fi sterse fara instintarea celui care le-a deschis.
*Incercati sa postati corect atasamentele pe forum, imaginile sau linkurile, orice postare incorecta a elementelor atasate pe forum, duce la stergerea postari fara instintarea autorului.
*La orice concurs sau competitie de pe site este necesar punctaj pozitiv pentru a intra in posesia premiilor acordate de agentiile partenere!
*Ca sa accesati situl trebuie sa aveti peste 18 ani!
*Situl se adreseaza romanilor si cetatenilor straini care au resedinta inafara Romaniei, pentru legalitatea jocurilor de noroc online in tara dvs de rezistenta avem rugamintea sa va informati singuri!
*La semnatura puteti afisa expresi sau citate din orice sectiune atat simp cat acesta nu incita la ura, rasism sau altceva care poate afecta activitatea sitului! Puteti afisa situri si bloguri in format text dar nu si link!
*ATENTIE: nimeni de pe acest site nu o sa va ceara niciodata indiferent de situatie, acte personale, copii, date bancare sau parole ale unor conturi pe care le aveti la casele de pariuri, moneybookers. Daca vi se solicita acest lucru nu-i dati curs si trimite-ti un mesaj privat spre onlinepariuri pentru a putea investiga situatia!
*administatorii isi pastreaza dreptul de a modifica/adauga alte reguli in cadrul regulamentului!


   
Quote
Topic Tags
Share: