Liga Campionilor, sferturi ai 50 lei Pariu Gratuit

champions league pariu gratis

In aceasta saptamana avem meciuri in Liga camionilor. Am ajuns in faza sferturilor de finala si am gasit o promotie excelenta la pariuri. Primesti un pariu gratis de 50 lei daca pariul ta pe Liga Campionilor e pierdut. Iti relatam mai jos detaliile si unde gasesti online aceasta promotie.

Casele de pariuri pregatesc promotii pentru meciurile din Champions League. Noi am studiat si am gasit una excelenta. E vorba de o casa de pariuri online noua, care iti ramburseaza pariul pierdut pe Liga Campionilor.

Champions League 50 lei pariu gratis

Plaseaza un pariu dublu inainte de meci de cel puțin 50 RON pe vairianta de pariuri (1X2) pe 2 din cele 4 sferturi de finala ale Ligii Campionilor din aceasta saptămana, iar dacă pariul tau pierde, primesti un pariu gratuit de 50 RON pentru a-l folosi pe oricare meci de fotbal.

Criterii de Calificare 50 lei pariu gratis

Această ofertă este disponibilă tuturor clienților înregistrați pe Frank Sport. Daca nu ai cont poti deschide unul mai jos si trebuie sa stii ca ai parte si de un pariu gratis de pana la 200 lei ca si bun venit. Detaliile mai jos:

Frank Sport pariuri

Pachet de bun venit excelent; Vezi singur ca nu vorbim prostii!

Frank Sport o casa de pariuri cu grafica buna, pariuri live excelente si cote in topul pietei. Remarcam pachetul de bun ve...

Plaseaza un pariu dublu (2 selectii) inainte de meci de cel puțin 50 RON pe rezultatul meciului (1X2) folosind 2 dintre urmatoarele 4 meciuri:
Marți, 11 aprilie – Benfica – Inter și Man City – Bayern
Miercuri 12 aprilie – Real Madrid – Chelsea și Milan – Napoli

Doar primul pariu dublu plasat in aceste 4 meciuri (2 selecții) de catre fiecare client contează pentru această promotie. Pariurile in-play nu se iau în considerare pentru această promoție.

Pariurile de sistem nu sunt eligibile pentru această promoție. Miza minimă pentru ca pariul să se califice este de 50 RON. Pariurile trebuie să fie plasate folosind bani reali.

Orice pariu plasat folosind un pariu gratuit, fonduri bonus, Express Boost sau orice alt bonus nu va fi eligibil. Pariurile care folosesc orice aspect al funcției Cash Out, nu vor fi eligibile.

Clienții pot primi maxim un pariu gratuit de 50 RON, dacă pariul dublu plasat pe meciurile din sferturile de finală ale Champions pierde.

În cazul în care pariul calificat este abandonat, anulat sau nul, atunci pariul calificat nu este valabil și bonusul nu va fi creditat.

Utilizarea pariului gratuit pe Liga Campionilor

  • Pariul gratuit va fi creditat în termen de 24 de ore de la încheierea meciului.
  • Pariul gratuit poate fi folosit pe orice piață de fotbal, înainte de meci sau în direct.
  • Pariul gratuit trebuie plasat la o cotă minimă de 1.50 pe fiecare selecție.
  • Pariul gratuit poate fi folosit ca un pariu simplu sau multiplu.
  • Nu există cerințe de rulaj pentru câștigurile pariului gratuit. Orice câștiguri potențiale de pe urma pariului gratuit vor fi adăugate la soldul de bani reali al clientului.
  • Miza pariului gratuit nu este inclusă în niciun câștig.
  • Orice pariu gratuit din această promoție va fi valabil timp de 30 de zile.