Liverpool, Bayern, Real Madrid si Lazio cote marite

cote marite

In oferta de pariuri am gasit pentru favoritele de astazi cote marite pentru un combo la pariuri. Meciurile provin din primele 4 campionate europene. Se mizeaza pe echipe favorite si in alt loc nu gasiti cote mai mari pentru aceste combinatii.

  • Liverpool joaca acasa cu Nottingham Forrest si e un meci la indemana cormoranilor.
  • Bayern Munchen joaca in depalsare la Mainz si nu isi permit pasi gresiti deoarece Dortmun tine aproape.
  • Real Madrid intelaneste acasa pe Celta Vigo si e favorita certa.
  • Lazio are meci cu Torino pe teren propriu si inca mai spera sa prinda din urma pe Napoli.

Pentru aceste 4 meciuri combinate intr-un singur pariu am gasit cote marite. Daca alegeti sa mergeti pe victoriile celor 5 aveti cota 5.15 iar daca alegeti sa jucati pe toate marcheaza cota este 1.54

Oferta prezentata mai sus o gasiti online la MrBit. Puteti beneficia de aceasta oferta datorita amplificatorului de cote care zi de zi ofera astfel de facilitati. Daca alegeti sa pariati online la MrBit si deschideti cont nou beneficiati de 200 lei pariu gratis de bun venit. Puteti verifica oferta mai jos.

MrBit

Prima depunere aduce un pariu gratuit

Mr Bit online dispune de o platformă corectă, modernă și cu o ofertă diversificată. Metode de plasat pariuri sigure si rap...

Intra in oferta MrBit si in stanga pe la mijloc gasiti amplificator cote iar acolo la fotbal gasiti combinatia propusa mai sus si cotele aferente.