Liverpool, Real Madrid si Bayern sa castige, cota marita la 2.25

cote marite

Tripla pe favorite de astazi aduce o cota marita din oferta online la MrBit. Multi aleg sa parieze pe favorite si mai ales pe echipele mari. Pentru acest lucru cauta cote cat mai bune asa ca ati nimerit bine daca sunteti unul din acei multi.

Oferta de pariuri MrBit propune zilnic triple cu cote marite iar cea de azi este pe 3 echipe mari din cele mai bune campionate ale Europei. MrBit e licentiat in Romania si beneficiaza de un site foarte complex, usor de utilizat cu oferta la pariuri excelenta.

  • Liverpool joaca de la ora 14:30 cu ultima clasata Bournemoth in deplasare. Cormoranii trag pentru un loc in primele 4 de care sunt la 3 puncte in acest moment.
  • Real Madrid intalneste acasa pe Espanyol de la ora 15:00 si in mod normal se anunta un meci fara mari probleme.
  • Bayern are derby local cu Augsburg si nu isi mai permite pasi gresiti pentru ca Borussia e la egalitate de puncte cu ei.

Descopera oferta MrBit si pariaza pe cele 3 online la cota marita. Gasesti cota marita in meniul din stanga, AMPLIFICATOR COTE si SUPER BETS. La MrBit daca deschizi cont nou pachetul de bun venit nu se mai termina. Poti incasa foarte usor pana la 600 lei pentru pariurile tale.

MrBit

Prima depunere aduce un pariu gratuit

Mr Bit online dispune de o platformă corectă, modernă și cu o ofertă diversificată. Metode de plasat pariuri sigure si rap...

MrBit este o casa de pariuri noua dar buna. Cotele sunt foarte bune, sistemul de pariuri live e excelent pentru ca ofera si multe statistici in timp real iar metodele de plata sunt multiple.